0745.254.016 sau 0724.211.322


Pedodontie
pedodontiePedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare si a dentitiei permanente la adolescent.
Tratament parodontoza
tratament paradontozaBoala parodontala, incluzand gingivitele si parodontitele reprezinta infectii grave ale gingiilor, care lasate netratate, pot duce la pierderea dintelui afectat.

Protetica dentara
protetica dentaraProtetica dentara se ocupa cu refacerea functiilor aparatului dentomaxilar prin protezarea cu proteze fixe (coronite, punti dentare fixe) sau cu proteze mobile (proteze scheletate, supraproteze, protezele clasice acrilice). Scopul final este de a reda sau de a oferi pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic.

Ortodontie
ortodontie ploiestiOrtodontia este acea ramura a medicinei dentare care se ocupa cu diagnosticarea, prevenirea si tratamentul malocluziei, adica pozitiile incorecte ale dintilor si oaselor maxilare care influenteaza echilibrul fetei, armonia profilului, masticatia corecta si nu in ultimul rand zambetul.

Estetica dentara
albire dinti ploiestiVa punem la dispozitie solutii pentru albire dentara, fatete dentare, solutii estetica paradontale, solutii estetice ortodontice integral ceramice din zirconiu

Mica chirurgie
Cabinetul stomatologic Ami Dent va sta la dispozitie cu servicii de mica chirurgie realizate excelent de medicii nostrii stomatologi.

Implantologie
Implantologia este o specialitate chirurgicala a clinicii stomatologice Ami Dent care are rolul de a inlocui dintii lipsa sau grav deteriorati, in conditii de siguranta.

Endodontie
endodontieEndodontia este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu tratarea canalului radicular (tratament cunoscut popular sub denumirea de "omorarea nervului").

Odontologie
odontologieOdontologia este specialitatea stomatologica ce trateaza lezunile carioase si cele necarioase - fracturi, distrofii, leziuni de uzura dentara.

Igiena si profilaxie
igiena oralaVa oferim in cabinetul stomatologic detectarea placii bacteriene cu revelatori de placa, detartraj cu ultrasunete, AIR-FLOW, periaje profesioniste